Webkettő pont

www.wondeer.com - Egy webkettes site története az ötlettől addig, amíg megveszi a Google vagy a Yahoo :)

Friss topikok

Linkblog

Mennyit ér?


My blog is worth $2, 822.70.
How much is your blog worth?

HTML

Felhívás Alfa-tesztre!

2007.12.27. 10:14 missparker

A nagy hallgatásunk oka, hogy eddig a fejlesztők utolsó simításaira vártunk. Mostanra a tervezett szolgáltatás összes induló elemét használható státuszba hozták. Megválaszoljuk hát a velünk kapcsolatos legfontosabb kérdést: Zeneszájt vagy humbug?

Zeneszájt leszünk!


Szervezünk egy alfa-tesztet, ahová az előregisztráltaknál szűkebb közönséget szeretnénk beengedni. Nem tagadjuk, ez azért kell, mert ha valami nagyon súlyos hiba van most a rendszerben, amit nem vettünk észre, arról kb. 15-20 ember tudjon, ne közel ezernyi. Illetve megtudhatja ezernyi ember is, de gyakorlatban ne tapasztalja meg!

A tesztelőknek hozzáférést adunk a teljes felhasználói felülethez, az induló funkciókhoz. Használni tudja a playereket, már hozzáférhet - ingyenes és jogtiszta - zenékhez. Érdekelne bennünket, mennyire lett használható az oldal, mi az a funkció, ami esetleg nagyon hiányzik, mi az, amire nem gondoltunk. Egyúttal választ adunk mindenre, amire eddig a titoktartás miatt nem lehetett itt a blogon.

Aki szívesen csatlakozna, kérjük, hogy jelentkezzen az alfateszt@wondeer.com  címen!

Az accountokat egyszerre fogjuk kiosztani, de előtte mindenképpen felvesszük a kapcsolatot a kiválasztottakkal.

Aki ebben segít nekünk, a wondeertől ingyen kapja az összes jövőbeni prémium szolgáltatást is, amíg csak a site működik.

Szólj hozzá! · 2 trackback

Címkék: web2 teszt beta startup webfejlesztés

A bejegyzés trackback címe:

https://webkettopontnulla.blog.hu/api/trackback/id/tr59207113

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: // webb // 2008.01.08. 02:53:42

Wondeer: Closed-Beta / egy zene site ami nincs A Webisztán 2007.09.25. írásában Zeneszájt vagy humbug akadtam rá a nagy jővőtól fűtött webkettőpontnullás magyar zenei portál próbálkozásra a Wondeer -re. A Webisztán is megmondta: "Hogyan lehetséges a szerz…

Trackback: // webb // 2008.01.08. 02:53:01

Wondeer: Closed-Beta / egy zene site ami nincs A Webisztán 2007.09.25. írásában Zeneszájt vagy humbug akadtam rá a nagy jővőtól fűtött webkettőpontnullás magyar zenei portál próbálkozásra a Wondeer -re. A Webisztán is megmondta: "Hogyan lehetséges a szerz…

Pingback: Turulcsirip - Simon Benjamin 2007.12.30. 19:35:37

[...]wondeer alpha teszt jelentkezes:[...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása